|
Zabijanje časa Namenjen zabijanju časa, kaj pa drugega.
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 13:39 Naslov sporočila: pice |
|
|
pice za preserante
Sam na to temo pa res še nismo nobene rekli.
Kakšno mate najrajš? _________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bejbi Boginja
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 08:09 Prispevkov: 8129
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 13:56 Naslov sporočila: |
|
|
Hm....Torej.... rada ful improviziram z raznimi okusi, poskušam vedno kaj novega pogruntati, kako dobro kombinacijo "ubosti", načeloma mi tut ratuje ampak drugače pa.... recimo
Zelenjavna s 3 siri-gorgonzola, mozzarella+ še en po želji+nacho za piko na I (nora sem na sir ja, pa kaj )
Al pa pica z lososom, kislo smetano in dodanim nacho sirom seveda
Anybody hungry? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bejbi Boginja
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 08:09 Prispevkov: 8129
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 13:57 Naslov sporočila: |
|
|
Aja, govorila sem o tem, če sam pečeš pice, kar pa se tiče "unih iz picerije" pa brez veze govort.... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 13:59 Naslov sporočila: |
|
|
Men pa:
- zelenjavna, itak. Ful dobra je kombinacija s pečenim radičem
- kmečka, torej z dodatkom ful hrena
- tuna, torej s tuno in velik čebule
- kraška.
Včasih sede tut čist navadna klasika.
Tiste kombinacije z rukolo in kislo smetano mi pa nikol niso ble jasne. WTF? _________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bejbi Boginja
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 08:09 Prispevkov: 8129
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
Citiram: |
Tiste kombinacije z rukolo in kislo smetano mi pa nikol niso ble jasne. WTF? |
Veš kolk je to dobr???? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:02 Naslov sporočila: |
|
|
bejbi je napisal/a: |
Citiram: |
Tiste kombinacije z rukolo in kislo smetano mi pa nikol niso ble jasne. WTF? |
Veš kolk je to dobr???? |
ni šans da sploh pogledam, kaj šele probam kej takega. ker to ni več pica, ampak en bebast hibrid. Tko recimo kt bi jedla čokolino z gorčico. Haloooooo?! _________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bejbi Boginja
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 08:09 Prispevkov: 8129
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
pika je napisal/a: |
bejbi je napisal/a: |
Citiram: |
Tiste kombinacije z rukolo in kislo smetano mi pa nikol niso ble jasne. WTF? |
Veš kolk je to dobr???? |
ni šans da sploh pogledam, kaj šele probam kej takega. ker to ni več pica, ampak en bebast hibrid. Tko recimo kt bi jedla čokolino z gorčico. Haloooooo?! |
.....reče nekdo, ki je naredil že ful pic.... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:11 Naslov sporočila: |
|
|
bejbi je napisal/a: |
pika je napisal/a: |
bejbi je napisal/a: |
Citiram: |
Tiste kombinacije z rukolo in kislo smetano mi pa nikol niso ble jasne. WTF? |
Veš kolk je to dobr???? |
ni šans da sploh pogledam, kaj šele probam kej takega. ker to ni več pica, ampak en bebast hibrid. Tko recimo kt bi jedla čokolino z gorčico. Haloooooo?! |
.....reče nekdo, ki je naredil že ful pic.... |
Jih nisem. Ker stavim, da pica, spečena doma, ne more bit nikol tok dobra kot tista v piceriji v krušni peči.
Da ne govorim o tem, da na koncu dražje skoz prideš, če packaš doma... _________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
chazzjazz Batina
Pridružen/-a: 27.01. 2009, 22:08 Prispevkov: 6102 Kraj: Tukaj
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
Zunaj - Parma klasika. Iz krušne peči so ponavadi presušene, kot podplat.
Doma pa čaram. Ja ja, kisla smetana paše gor, jajce tudi paše. Tabasco je obvezen, ne glede na okus, morski sadeži, jaja losos (dimljen), koruza, radič, od mesa pa razne šunke, pršut, kakšna divjačinska salama... Siri, Mozzarela, mladi siri. _________________ If women are so good at multitasking, how come they can't have a headache and sex at the same time? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bejbi Boginja
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 08:09 Prispevkov: 8129
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:38 Naslov sporočila: |
|
|
chazzjazz je napisal/a: |
Zunaj - Parma klasika. Iz krušne peči so ponavadi presušene, kot podplat.
Doma pa čaram. Ja ja, kisla smetana paše gor, jajce tudi paše. Tabasco je obvezen, ne glede na okus, morski sadeži, jaja losos (dimljen), koruza, radič, od mesa pa razne šunke, pršut, kakšna divjačinska salama... Siri, Mozzarela, mladi siri. |
Midva že veva, kuga je dobr, a ne? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:47 Naslov sporočila: |
|
|
Moj si daje Choululo gor /a se tko napiše?/
Mislm... pokvari ves okus _________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pika PACIENT Z DIAGNOZO
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 10:27 Prispevkov: 11508
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 14:48 Naslov sporočila: |
|
|
chazzjazz je napisal/a: |
Zunaj - Parma klasika. Iz krušne peči so ponavadi presušene, kot podplat.
Doma pa čaram. Ja ja, kisla smetana paše gor, jajce tudi paše. Tabasco je obvezen, ne glede na okus, morski sadeži, jaja losos (dimljen), koruza, radič, od mesa pa razne šunke, pršut, kakšna divjačinska salama... Siri, Mozzarela, mladi siri. |
_________________ Za vsakega pripeljanega člana lahko enega od obstoječih najamete |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dirty GOFLA GOFLASTA
Pridružen/-a: 28.01. 2009, 14:02 Prispevkov: 1793
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 15:48 Naslov sporočila: |
|
|
zase sem že odkril skoraj popolno pico čeprav rad eksperimentiram in probavam različne okuse....najrajš mam na pici pečen pršut pa suho salamo ( najboljša ogrska oz njej podobna) na njo nacho sir pa olivce...če imate radi pa šarf tak kot jaz še zraun feferoni in tabasco drgač pa še tud česnova omaka zraun paše....kak komu |
|
Nazaj na vrh |
|
|
chazzjazz Batina
Pridružen/-a: 27.01. 2009, 22:08 Prispevkov: 6102 Kraj: Tukaj
|
Objavljeno: 14 Jun 2010 23:11 Naslov sporočila: |
|
|
Nekje v Hercegovini, Đed sa dva unuka spusti se po prvi pot poslije rata u dolinu, ogladnih i tako odu oni do prvog restorana đe služe pice.
Uđu, smestu se, našto đed: "Erbo, šta nudite ovdje?
Konobar nato: Pa pice đede, piše na vratima, da vam donesem?
Pa dobro ba, donesi, erbo al kol'ko pica stane u porciju? _________________ If women are so good at multitasking, how come they can't have a headache and sex at the same time? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|